ПЕРАЛНЯ СЛАВОВ | ЗА НАС


Пералня – Славов ЕООД

започва дейността си на 04.04.2005г. в град Добрич.През годините ние инвестирахме много средства, за да може днес фирмата да обслужва нашите клиенти в модерен обект с качествена професионална техника и квалифициран персонал.

Пералня-Славов ЕООД предлага на своите клиенти безкомпромисно пране, сушене и гладене на постелъчно бельо, работно облекло, покривки, завеси, кувертюри, одеала на хотели, болници, ресторанти, детски градини, социални домове, фирми и граждани. ато фирма наложила се на пазара вече 10 години, качеството и на работа няма как да остане незабелязано, предвид факта,че клиенти на фирмата са болници, ресторанти, детски градини, хотели , бръснарски и фризьорски салони, Спа центрове и др.


Пералня-Славов ЕООД омекотява и готова шивашка продукция и извършва доставка на места удобни за клиента. Фирмата е оборудвана с професионални, модерни и едни от най-добрите машини с капацитет 100-130кг на час.

Пералня-Славов ЕООД работи с професионални и качествени перилни препарати, като извършва обработка на петна, боядисване на памучни изделия ( дрехи , хавлии и др.). Изпирането и дезинфекцирането на прането се извършва по термодезинфекционен и химиотермодезинфекционен метод.

• Термодезинфекционен метод - същинското пране се извършва при температура на водата 90°С за 20 минути.
• Химиотермодезинфекционен метод - за предварителното изпиране се използва перилен и дезинфекционен препарат, а същинското пране се извършва при температура на водата от 50°С до 90°С.
Пералня-Славов ЕООД печели Сертификат ``Коректна фирма``2015 за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията спрямо клиентите и контрагентите.

Позвънете сега 0888 550 446; 058/605090; 0885 25 35 58; 058 60 50 90

Pin It on Pinterest

Share This
Обади се
Карта